Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteiden vaihdot ja palautukset ovat asiakkaalle maksuttomia. 

2. Heti varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä mototrade.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse myynti(at)mototrade.fi 

4.
Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin.

5. Alle 20€ tilauksiin lisätään 4€ pientoimituslisä.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- Nouto Postista, hinta 5,90 €

Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

3. Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on mototrade.fi verkkosivulla tilausta tehdessä. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Mototrade Finland Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja/hintoja.

Mototrade Finland Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.


4. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. 

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun sähköpostiisi. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa. 

Osamaksu - Klarna tili: Kun olet saanut laskusi kotiin, voit koko laskun maksamisen sijaan hakea oikeutta maksaa lasku erissä Klarnan joustavan erämaksun ehtojen mukaan maksamalla vähemmän kuin laskussa ilmoitettu loppusumma (kuitenkin vähintään 1/24 laskun loppusummasta ja aina vähintään 5,00 euroa). Klarna vahvistaa hakemuksesi lähettämällä sinulle luottosopimuksen, jonka mukaan voit jatkaa laskun maksamista erissä, joiden koon päätät itse (kuitenkin vähintään 1/24 ja aina vähintään 5,00 euroa). Klarna lähettää sinulle maksuohjeistuksen kuukausittain. Mikäli hakemustasi ei hyväksytä, Klarna ilmoittaa tästä sinulle. Jos lasku on jo erääntynyt tässä vaiheessa, Klarna asettaa uuden eräpäivän eikä alkuperäisen maksun viivästymisestä aiheudu sinulle maksuja. 

Klarnan joustavan erämaksun ehtojen mukaisen luoton lainakorko on 19.90 %. Todellinen vuosikorko riippuu luoton määrästä ja ilmenee laskusta. Luottoon sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja. Seuraamalla linkkiä löydät vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Klarnan myöntämistä luotoista.

Kun valitset laskun tai osamaksun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.


5. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Pyydämme olemaan palautuksesta yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen myynti(at)mototrade.fi. Asiakaspalvelumme lähettää sinulle palautuskoodin ja ohjeet palautuksen tekemiseen.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Mototrade Finland Oy ei vastaa verkkokaupassamme olevien varaosien sopivuustaulukoiden oikeellisuudesta. Tarkista aina osien sopivuus omaan ajoneuvoosi korjauskäsikirjasta tai maahantuojalta.
 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta lähetykset voivat vaurioitua kuljetuksessa. Mikäli paketti ja myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee vahinkoilmoitus heti noutopisteessä. Sitten yhteydenotto meille, niin sovitaan uuden tuotteen toimittamisesta.


6. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  myynti(at)mototrade.fi


7. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti(a)mototrade.fi. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Mototrade Finland Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


8. Yhteystiedot

Y-tunnus:

2284422-0

sähköposti: myynti(at)mototrade.fi

www.mototrade.fi       www.kypärät.fi       www.ajovarusteet.info