Tietoa meistä

Mototrade Finland Oy on vuonna 2009 perustettu ajovarusteisiin ja varaosiin erikoistunut yritys. Tarjoamme laajan valikoiman ajovarusteita ja varaosia moottoripyöräilyn, moottorikelkkailun, mönkijöiden sekä enduron/motocrossin harrastajille. Tuotteemme ovat laadukkaita ja tarkkaan valittuja. Edustamiamme laatumerkkejä ovat mm. Airoh, Schuberth, Alpinestars, Sweep, Shark, Scott ym. Tarjoamme myös kilpailukykyiset hinnat. 

Olemme suomalainen verkkokauppa. Yrityksemme kotipaikka on Lapualla, Etelä-Pohjanmaalla. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Tämän vuoksi panostamme jatkuvasti parempiin tuotekuviin, tuoteteksteihin sekä nopeaan toimitukseen. Tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja tuotteiden toimituskulut ovat ainoastaan 5,90 €. Yli 150 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti(at)mototrade.fi. Chat- asiakaspalvelumme palvelee arkisin 9-15. Puhelinasiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09-15. Puhelinnumero on 020 7209130. Voit myös täyttää sivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä.

Mototrade Finland Oy
Lapua
myynti(at)motot
rade.fi